Wedstrijdsponsor Kwiek E2

Op 21-04-12 sponsort  Wolfard en Wessels werktuigbouw de thuiswedstrijd Kwiek E2 – Hoogezand E5.

Wolfard & Wessels Werktuigbouw heeft als doel om bij de afbouw van elk schip de juiste partner te zijn in het leveren van werktuigbouwkundige installaties ter ondersteuning van de hoofdvoortstuwing en/of lading behandelingsysteem van het schip.
Wolfard & Wessels Werktuigbouw werkt volgens het principe van Co-Makership, waarin alle partijen betrokken bij de afbouw van een schip hetzelfde doel nastreven; Het beste schip tegen een zo gunstig mogelijk prijsniveau.

Wolfard & Wessels Werktuigbouw is gespecialiseerd in de levering van machinekamersystemen voor zeegaande schepen, luxe (mega) jachten en offshore schepen en installaties.
Wolfard & Wessels Werktuigbouw ontwerpt, produceert en installeert de verschillende machinekamer- en ladingsystemen. De schepen worden in goede samenwerking met alle betrokken partijen gebouwd, in bedrijf gesteld en overgedragen aan de nieuwe eigenaren, gereed om direct probleemloos te kunnen vertrekken.
Daarnaast is Wolfard & Wessels Werktuigbouw actief op het gebied van reparaties en conversies vanscheepsinstallaties. Met een flexibel team en snelle levertijden kunnen op korte termijn oplossingen geboden worden op het gebied van leidingsystemen.
Het bedrijf kenmerkt zich als informeel en heeft een flexibele instelling. Er heerst een echte “aanpakkersmentaliteit”, een eigenschap waar Noordelingen trots op zijn.
Wolfard & Wessels Werktuigbouw heeft een eigen Engineering afdeling, een Productiehal van ruim 4000 m2, verschillende afbouwteams op locaties, een ervaren Project Management team en logistieke ondersteuning voor de verschillende bedrijfsdisciplines.

www.wolfard.nl